Nutritie Nutritie

Cum te poate ajuta programul metabolic balance?

 

Cel mai utilizat program pentru reglarea greutatii corporale din Germania este acum disponibil si in Romania. Iti stam la dispozitie pentru a te ajuta in atingerea scopului personal cu ajutorul planului de alimentatie Metabolic Balance.

 

   

Primul pas pe care trebuie sa il faci:

Investigatia BIA - Bio Impendance Analisis - cu ajutorul acestei investigatii se poate determina compozitia corporala si varsta metabolica
• Tehnologie de ultima ora de la producatorul japonez TANITA – BC1000
• Compozitia corporala (hidratare, masa musculara, masa grasa, masa osoasa, grasime viscerala) ne furnizeaza informatii deosebit de importante despre starea de sanatate cat si despre riscul de imbolnavire.

 

 

 

Al doilea pas: Analizele de sange

Complexitatea setului de analize pe care il propunem ne ofera informatii foarte importante despre starea de sanatate si ne permite sa facem si o estimare de risc de imbolnavire.
Pe baza analizelor de sange determinam exact acele alimente de care corpul are nevoie pentru reechilibrarea metabolica, ceea ce va determina reglarea greutatii si imbunatatire sanatatii.

 

 

 

 

 

 

          

Urmatorul pas: planul de alimentatie individualizat

Metabolic balance® este un program de alimentatie pentru reglarea metabolismului si a greutatii corporale, realizat de medici si oameni de stiinta din Germania.
Planul individual de alimentatie este realizat pe baza unui set de analize de laborator, datele antropometrice si informatiile personale legate de starea de sanatate.
Scopul planului de nutritie personalizat este reechilibrarea metabolismului şi reglarea greutatii corporale.
Pe parcursul programului participantii beneficiaza de asistenta unui medic, consilier atestat metabolic balance®, care ii ajuta pe participanti sa faca trecerea la noul stil de viata, intr-un mod controlat si eficient.
Cu metabolic balance® se obtin rezultate remarcabile daca suferiti de obezitate, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, dislipidemie, ovar polichistic, infertilitate, reumatism, oboseala cronica, osteoporoza, alergii, probleme dermatologice, depresii, tulburari de somn, sau daca doriti sa aveti mai multa vitalitate.

 

 

 

Ultimul pas: Evaluarea rezultatelor obtinute

       

 

 

Programeaza-te acum

Suna-ne sau poti sa ne lasi datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Peste 1.000.000 de persoane au folosit cu succes metoda Metabolic Balance ! Este cel mai utilizat program pentru reglarea greutatii corporale din Germania. Acum disponibil si in Romania!