Nutritie Nutritie

Alimentație individualizată

 

Printr-o alegere incorectă a alimentelor, organismul nu primeşte frecvent nutrimentele necesare în mod individual pentru asigurarea unui metabolism echilibrat şi a unui proces hormonal optim. În prezent, alimentaţia noastră este reprezentată preponderent de carbohidraţi nocivi. Concomitent nu sunt asigurate proteine suficiente, substanţe vegetale secundare, vitamine şi oligoelemente.

 

O astfel de alimentaţie stimulează producţia de insulină, principalul nostru hormon metabolic, cu consecinţe pentru organismul, greutatea şi sănătatea noastră!

Pentru soluţionarea acestei probleme, după studii de aproape 20 de ani cu tema «alimentaţie sănătoasă», cu ajutorul medicilor, nutriţioniştilor şi al informaticienilor,
s-a reuşit elaborarea unui program computerizat special.

 

Acesta calculează pentru fiecare participant individual un plan de alimentaţie în funcţie de valorile sale de laborator: structurarea meselor individuale şi regulile pentru consumarea alimentelor susţin eliberarea naturală de insulină, un echilibru hormonal şi, prin aceasta, un metabolism sănătos.

 

Astfel este posibilă o reglare pe termen lung a greutăţii!

 

Programeaza-te acum

Suna-ne sau poti sa ne lasi datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Peste 1.000.000 de persoane au folosit cu succes metoda Metabolic Balance ! Este cel mai utilizat program pentru reglarea greutatii corporale din Germania. Acum disponibil si in Romania!