Nutritie Nutritie

Reglarea greutății cu Metabolic Balance

 

Cele 4 faze

 

In scurta faza de pregătire, după o discuţie introductivă sau de consultanţă, în baza valorilor dumneavoastră de laborator şi a datelor personale, este elaborat planul dumneavoastră individual de alimentaţie. Concomitent vă pregătiţi uşor organismul pentru schimbarea facilă şi fără probleme a regimului alimentar care va urma.


Pe parcursul fazei de reechilibrare severă de minim două săptămâni, organismul dumneavoastră se adaptează la noul regim alimentar sănătos. Ţineţi cont de modificările rezultate în greutatea şi bunăstarea dumneavoastră.

 

In faza de reechilibrare lejeră ulterioară, testaţi cu atenţie alimentele care au fost excluse anterior.
Astfel identificaţi regimul alimentar optim personalizat în funcţie de cerinţele dumneavoastră şi urmăriţi în acest mod modificările produse asupra greutăţii şi a bunăstării dumneavoastră.

 

Etapa de menţinere este nelimitată şi începe imediat ce sunteţi mulţumit de noua dumneavoastră greutate, precum şi de noua stare de bine. Vă conservaţi succesul obţinut deja prin respectarea în continuare a anumitor reguli de bază cu care v-aţi familiarizat deja foarte bine în ceea ce priveşte alimentaţia şi exerciţiul fizic.

 

Pliantul in format PDF.

 

Programeaza-te acum

Suna-ne sau poti sa ne lasi datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Peste 1.000.000 de persoane au folosit cu succes metoda Metabolic Balance ! Este cel mai utilizat program pentru reglarea greutatii corporale din Germania. Acum disponibil si in Romania!