Nutritie Nutritie

Schimbarea regimului alimentar cu Metabolic Balance

Reglarea greutăţii

Numai prin schimbarea regimului alimentar, fără a posti sau a suferi de foame, fără administrarea de suplimente alimentare speciale, de pulberi sau medicamente, este obţinută o reglare armonioasă a greutăţii.

Vitalitate şi performanţă

Schimbarea regimului alimentar îmbunătăţeşte cu caracter general bunăstarea fizică şi psihică. Acestea contribuie la un aspect mai sănătos, cu vitalitate sporită, la o îmbunătăţire a performanţelor fizice şi psihice, la creşterea capacităţii de concentrare şi la
un echilibru emoţional mai bun.

 

Sentimentul de îmbunătăţire a stării generale apare după numai câteva zile. Oboseala datorată alimentaţiei, precum şi apatia care survine după servirea meselor sunt înlocuite, tot mai intens, de o creştere a energiei şi vitalităţii. În mod suplimentar, exerciţiile fizice corespunzătoare contribuie la
îmbunătăţirea procesului metabolic.


Greutate stabilă dorită

Efectul de yoyo specific numeroaselor diete poate fi contracarat prin
schimbarea atentă a regimului. Cine şi-a modificat alimentaţia şi continuă să respecte câteva reguli de bază are şanse mari să îşi menţină greutatea dorită.

Frumuseţea pielii

În special la femei, în cadrul programului se previne apariţia ridurilor faciale şi
înalte zone corporale, deoarece nu se reduce masa musculară şi a ţesutului conjunctiv, ci preponderent grăsimile subcutanate. Pielea rămâne fermă şi frumoasă.

 

Programeaza-te acum

Suna-ne sau poti sa ne lasi datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Peste 1.000.000 de persoane au folosit cu succes metoda Metabolic Balance ! Este cel mai utilizat program pentru reglarea greutatii corporale din Germania. Acum disponibil si in Romania!